Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr.

Sausį ir vasarį visi šalies policijos komisariatai visuomenei pristatys savo veiklos ataskaitas, išsamiai aptars praėjusių metų darbų rezultatus. Susirinkimas Rokiškyje planuojamas sausio 21 d. 15 val. rajono policijos komisariato pastate.

 

Ataskaitiniuose susirinkimuose, į kuriuos atvyks ir Policijos departamento prie Vidaus reikalų ministerijos atstovai, galės dalyvauti visi norintys gyventojai. Bus pateikiama informacija apie praėjusių metų policijos komisariato veiklos rezultatus, numatomos ateinančių metų veiklos kryptys. Dėl to labai svarbus aktyvus gyventojų dalyvavimas.

 

Visi susirinkusieji turės galimybę išsakyti savo pastabas, pasiūlymus ir lūkesčius, užduoti rūpimus klausimus. Policijos pareigūnai tikisi, kad  suvienijus policijos ir bendruomenės pastangas, ir toliau bus stiprinamas ir palaikomas abipusis policijos ir bendruomenės pasitikėjimas bei veiksmingas bendradarbiavimas.

 

Kviečiame šalies gyventojus aktyviai dalyvauti ataskaitų pristatymuose, susipažinti su pareigūnų nuveiktais darbais ir išsakyti savo nuomonę apie vietinės policijos veiklą, kelti klausimus, kurie aktualūs visai Lietuvos policijai.

 

Dalia Zibolienė

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: