Danutė Diponienė juokavo
Danutė Diponienė juokavo

Pirmoji firminių Juodupės ledo ritulio klubo kepurių partija „Facebook“ paskyroje buvo išgraibstyta per pusvalandį. Norinčiųjų jomis pasipuošti tiek, kad kepures mezganti Danutė Diponienė turi užsakymų keliems mėnesiams. „Jei tik mokėtų mezginį užbaigti, gal ir nuo virbalų nutrauktų“, – juokauja mezgėja.

Išgraibstė akimirksniu

Juodupės ledo ritulio klubas sutelkė bendruomenę. Už šią komandą serga ne tik miestelio žmonės, bet ir didmiesčiuose gyvenantys kraštiečiai. Vasarą juodupėnai, bene pirmieji iš rajone veikiančių klubų, sirgaliams pasiūlė atributiką: Juodupės ledo ritulio klubo emblema papuoštus marškinėlius. Dėvėdami juos juodupėnai netgi žaidė futbolą Pasaulio čempionato proga surengtame turnyre Utenoje. Tačiau atėjus ledo ritulio sezonui, marškinėliai nebetinka: žiemą jais nepasipuoši. 

Todėl prieš porą savaičių šis sporto klubas paskelbė naujieną – aistruoliai  gali įsigyti specialią klubo spalvų kepurėlę, papuoštą jo logotipu. Pirmąją dvidešimties kepurėlių partiją klubo aistruoliai „Facebook“ paskyroje išgraibstė per pusvalandį, o nespėjusiesiems beliko viltis, jog klubas užsakys naują atributikos partiją. Mat geltonai juodai dryžuotos kepurėlės tapo itin geidžiama dovana šv. Kalėdų proga. Ir per Rokiškio-Juodupės komandų rungtynes prie kepurėlių nusidriekė didžiausia eilė. „Išpardaviau visas, kiek turėjau, ir dar priėmiau krūvą užsakymų“, – pasakojo D. Diponienė.

Daugiau – “Gimtajame Rokiškyje”  

  

Lina DŪDAITĖ

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: