Renginio akimirka.  S. Piestinienės nuotr.
Renginio akimirka. S. Piestinienės nuotr.

Ankstų lapkričio 27- osios rytą Rokiškio verslo, technologijos ir žemės ūkio mokyklos mokiniai  draugus pasitiko gražiais sveikinimais, vaišėmis ir šypsenomis.

Ši diena – Draugo diena, todėl daug gražių žodžių  skyrėme draugams. Metai praeina, gyvenimo etapai keičiasi, taip pat keičiasi ir draugai. Galbūt visiškai nesvarbu, su kuo tu žaidei smėlio dėžėje, su kuo susikabinęs vaikščiojai  po vaikų darželį, su kuo sėdėjai mokyklos suole. Bet ateina laikas, kai tu tampi mąstantis, pakankamai subrendęs ir draugai tampa tavo gyvenimo dalis.

Pagal ką mes renkamės draugus? Gal pagal pomėgius, išvaizdą ar populiarumą, o gal pagal draugiškumą? O gal pačios aplinkybės mus tiesiog suveda?

Šios dienos proga rinkome draugiškiausius grupės mokinius. Jais tapo Gytis Pentelejevas, Dovydas Lebedevas, Alfonsas Pūkas, Jonas Mateikis, Vaida Apanavičiūtė, Justė Jasikevičiūtė, Gabrielė Danytė ir Snieguolė Grigonytė.

Ačiū draugiškiausiems mokiniams. Būkite visi panašūs į šiuos mokinius – draugiški ir tolerantiški, nepamirškite šypsotis.

Taip pat šį  mėnesį  kūrėme receptų knygą „Draugo belaukiant“. Dėkojame receptų autoriams : Laurai Luizienei, Snieguolei Grigonytei, Ramintai  Neniškytei, Miglei Širvytei, Gintarei Ruch, Ivetai Kiseliovai, Kristinai Žukauskienei, Viktorijai Balsytei. Receptų knygą patikėsime saugoti mokyklos bibliotekininkėms.

Apie draugystę ir toleranciją savo mintimis pasidalijo psichologė Irena Zabulienė. Vėliau mokiniai dalyvavo fotosesijoje ,,Įsiamžink su geriausiu draugu“, rašė laiškus, sveikinimus, linkėjimus draugams.

Silva Piestinienė

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: