Penktadienį posėdžiavusi rajono taryba darbotvarkės klausimus svarstė ir tvirtino be didesnių diskusijų. Politikai „užkliuvo” tik dėl Rokiškio pagrindinė mokyklos, pradėjusios veikti nuo šio rugsėjo, direktorės prašymas skirti iš biudžeto pinigų įstaigos būtiniausioms išlaidoms bei dėl tarybos narių atlygio už darbą mokėjimo.

 

Pagal darbotvarkę posėdyje buvo numatyta svarstyti 16 klausimų, tačiau pora klausimų bendru sutarimu buvo išbraukta dėl pateiktos informacijos stygiaus, o vienas įtrauktas papildomas. 

 

Politikai pritarė savivaldybės strateginio plano organizavimo tvarkos aprašui ir strateginio planavimo komisijos pakeitimui, nes keitės jos nariai: buvusį savivaldybės administracijos direktorių Aloyzą Jočį šiame poste, o tuo pačiu ir komisijoje, pakeitė dabartinis administracijos vadovas Valerijus Rancevas.

Svarstant rajono pagalbos smulkaus ir vidutinio verslo subjektams fondo tarybos sudarymo pakeitimus kilo neilgų debatų dėl verslui skiriamos paramos. Siūlyta, kad papildomai į biudžetą iš verslo mokesčių įplaukusių lėšų pyrago dalis tektų ir verslo paramai, investicijų skatinimui bei naujų darbo vietų kūrimui.

Išsamiau – šeštadienio GR.

Aldona Minkevičienė

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: