Redakcijos archyvo nuotr.
Redakcijos archyvo nuotr.

Rugpjūčio 10 d. apie 22 val. Rokiškio r., kelio Juodupė-Aleknos-Aknistė 4-ąjame kilometre automobilis kliudė keliu važiavusią 15-metę dviratininkę. Nusikaltimą padaręs vairuotojas spruko iš įvykio vietos. Kartu su nukentėjusiąja važiavusi jos draugė apie eismo įvykį informavo policijos pareigūnus. Atvykę pareigūnai pradėjo automobilio “Rover 214” paieškas. Suradę bėglį, pareigūnai vairuotojo pareikalavo sustoti, tačiau šis nepakluso. Automobilio nesustabdė net paleisti keturi įspėjamieji šūviai į orą. Automobilis priverstinai sustojo tik peršovus jam padangas.

Tačiau eismo įvykio padarymu įtariama automobiliu važiavusi porelė nebuvo linkusi pasiduoti ir metę automobilį spruko į tamsą. Juos nusiviję pareigūnai įtariamuosius sulaikė Juodupės garažų masyve. Paaiškėjo, kad sulaikytieji – Latvijos piliečiai K. L. (gim. 1990 m.) ir M. M. (gim. 1982 m.). Abu automobiliu važiavę asmenys buvo neblaivūs: K. L. nustatytas 2,64 prom. girtumo laipsnis, o M. M. – 2,91 prom. Įtariamieji sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

Sužalota mergaitė buvo nuvežta į Respublikinę Panevėžio ligoninę ir gydoma vaikų reanimacijos skyriuje. Jai nustatytas kairės kojos atviras lūžis, kairės rankos sumušimas. Kartu važiavusi jos draugė nenukentėjo.  

GR ir PK inform.

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: