Rugpjūčio 9 d. apie pusę 11 val. bendruoju pagalbos telefonu ugniagesiai gelbėtojai gavo pranešimą, kad Ragelių (Jūžintų sen.) kaime dega daugiabutyje esantis butas. Į įvykio vietą išskubėjo du ugniagesių ekipažai ir greitosios medicinos pagalbos automobilis.

Gelbėtojams nuvykus į įvykio vietą paaiškėjo, kad degė šaldiklio elektros lizdo šakutė, tačiau ugnį, dar iki atvažiuojant gelbėjimo tarnyboms, užgesino patys gyventojai. Buto šeimininkai teigė, kad ugniagesius iškvietė ne jie. Tą dieną situacija susiklostė taip: netoliese daržą ravinti kaimynė pamatė, kad iš daugiabučio rūksta dūmai. Užuot nuėjusi patikrinti, moteris paskambino tame name gyvenančiai savo pažįstamai pasiteirauti kas jos name dega. Tuo metu šioji moteris apsipirkinėjo Rokiškyje ir apie situaciją daugiabutyje nieko nežinojo. Siaubingai išsigandusi, kad ugnis gali sunaikinti sunkiai užgyventą turtą, moteris iškvietė ugniagesius.

Į iškvietimą atvykę gelbėjimo tarnybos įsitikinę, kad gaisro pavojaus nėra, grįžo atgal į stotį.

Dar vienas iškvietimas gautas sekmadienio (rugpjūčio 10 d.) pavakarę. Apie 21 val. ugniagesiai gelbėtojai skubėjo į Laukupio gatvę. Bendruoju pagalbos telefonu pranešta, kad dega lauko tualetas. Į įvykio vietą atvykę ugniagesiai rado atvira liepsna degantį medinį lauko tualetą. Gaisras buvo greitai likviduotas, nukentėjusių – nėra.

GR ir PK inform.

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: