Šeštadienį apie 11 val.  Neliūbiškio kaime (Jūžintų sen.) įvyko nelaimė: iš antrojo namo aukšto iškrito devynmetis D. Č. Berniukas išvežtas į respublikinę Panevėžio ligoninę, jam lūžo koja.

Liudininkai pasakojo, kad tuo metu, kai įvyko nelaimė, vaikų mama buvo išėjusi į daržą skinti agurkų. Ji devynmetį sūnų kartu su metais vyresniu broliu paliko namuose prižiūrėti skalbimo mašinos, kadangi ši kartais praleidžia vandenį. Vietoje nenustygstantis devynmetis sugalvojo žaidimą – pro langą mėtytis šlepete. Mesdamas ją lauke stovinčiam broliui, būsimas antrokas per daug persisvėrė pro langą ir iškrito.

Vaiko mama V. Č. dėkojo Dievui, kad tik laimingas atsitiktinumas lėmė tai, jog vaikas nukrito visai šalia akmens, o ne ant jo. Moteris tikino, kad virtuvės langas, pro kurį iškrito sūnus, užstatytas dujų balionu ir beveik neatsidaro. Jį pravėrus susidaro labai nedidelis tarpelis. Mama sakė nesuprantanti, kaip vaikas tilpo pralįsti pro mažą plyšį.

Be kojos lūžių, medikai didesnių traumų vaikui nenustatė, tačiau artėjančią Rugsėjo 1-osios šventę devynmetis sutiks sugipsuota koja.

Miglė KATINAUSKIENĖ

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: