„Jau apžiūrėjome gėlių sodinukus, kur ir po kiek juos pardavinėja. Paskaičiavome: norint apsodinti parko taką, reikės maždaug 6400 ledinukių kelmelių. Kalbėjausi ir su visuomenininku Raimondu Sirgėdu bei komunalininkų vadovu Antanu Vagoniu apie darbų pradžią. Deja, šiuo metu visur labai šlapia, todėl nenorime varyti technikos, nes bus išvažinėtos pievos. O šiaip verslininkai pasiruošę pradėti gražinti mūsų miesto pasididžiavimą – dvarą ir jo aplinką, todėl aš labai tikiuosi, kad šios savaitės trečiadienį ar ketvirtadienį darbai pajudės”, – tikisi muziejaus ūkio dalies vedėjas Valentinas Skeirys.

Rajono įstaigų ir įmonių kolektyvai kviečiami balandžio 26 d. 10 val. prisijungti prie entuziastų, tądien tvarkysiančių Rokiškio dvaro teritoriją. Taip pat talkoje labai laukiami miestelėnai, norintys padirbėti, pasibūti gryname ore, pabendrauti su bendraminčiais ir gerai praleisti laiką.

Talkininkai kviečiami registruotis el. paštu muziejus@rokiskyje.lt ir telefonais: 52835, 52261, (8-618) 13099, (8-687) 16092.
Talkos organizatoriai tikisi, jog atsiras norinčiųjų prisidėti ne tik darbu, bet ir pinigais. Norintys ir galintys tai padaryti, gali pinigus pervesti į muziejaus sąskaitą AB „Swedbank”, LT10 7300 0100 0257 7457. Iš gyventojų surinktos lėšos bus naudojamos vienmečių gėlių sodinukų (iš viso sodinukams reikia apie 7 tūkst. Lt), įrankiams bei priemonėms įsigyti.
Taip pat vyksta akcija „Susimeskime talkai”: rajono įstaigų, įmonių kolektyvai kviečiami papildyti talkos sąskaitą. Gausiausiai akcijoje dalyvavęs kolektyvas talkos pabaigoje bus apdovanotas vertingu prizu.

GR inform.

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: