Apylinkės inspektorius Ramūnas Traškinas net talkininkaudamas išliko budrus ir pastebėjo po miestą vaikščiojantį įtariamąjį.                     R. Šakalienės nuotr.
Apylinkės inspektorius Ramūnas Traškinas net talkininkaudamas išliko budrus ir pastebėjo po miestą vaikščiojantį įtariamąjį. R. Šakalienės nuotr.

Rokiškio policijos komisariato apylinkės inspektorius sulaikė jaunuolius, įsibrovusius į vienišo vyriškio namus, reikalavusius pinigų, o jų negavus, išsivariusius dviratį.

Balandžio 11-osios naktį į Vėbrių (Panemunėlio sen.) kaimo gyventojo A. Ž. (gim. 1974 m.) namus įsibrovė du vyriškiai. Jie iš šeimininko reikalavo pinigų, o išeidami pasiėmė dviratį ir prožektorių. Nukentėjusysis apie nekviestus nakties svečius rytą pranešė rajono policijos komisariato budėtojams. Deja, pats šeimininkas mažai ką prisiminė, kalbėjo gana nerišliai. Jis tvirtino, kad abu įsibrovėliai veidus buvo užsidengę šalikais.
Pirmasis į įvykio vietą nuskubėjo Panemunėlio seniūnijos apylinkės inspektorius Ramūnas Traškinas. Jis bendravo su nukentėjusiuoju, apžiūrėjo įvykio vietą. Iš detalių pareigūnui pavyko susidėlioti nakties  įvykių vaizdą. Kadangi apylinkės inspektorius gana gerai pažįsta vietos gyventojus, jis nuspėjo, kas galėjo naktį brautis į vienišo A. Ž. namus. Norėdamas spėjimus patikrinti, R. Traškinas nuvyko į vieno iš įtariamųjų namus, tačiau jo nerado.
Išsamiau – antradienio GR.

GR inform.

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: