Dvaro talkos logotipas.
Dvaro talkos logotipas.

Darbus, kuriuos būtina atlikti prieš dvaro talką, sutrukdė lietus.
„Talkos iniciatoriai planavo atvežti skaldos, žemių gėlynams, tačiau dabar visur labai šlapia. Lauksime palankesnių orų tam, kad darbas nebūtų bergždžias. Panevėžio gamtosaugininkams pateikiau planus, kuriuose nurodyta, kokius medžius būtina genėti, kuriuos kelmus išrauti. Artimiausiomis dienomis laukiame gamtosaugininkų sutikimo, gero oro ir darbų pradžios“, – sakė Krašto muziejaus ūkio dalies vedėjas Valentinas Skeirys.
Prie parko švarinimo akcijos prisijungs Afganistano karo veteranų draugija ir Socialinės paramos centro darbuotojai. Taip pat pilnėja užsiregistravusių miestelėnų sąrašas.
Primename: dvaro talka vyks balandžio 26 d. 10 val. Talkininkai kviečiami registruotis el. paštu muziejus@rokiskyje.lt ir telefonais: 52835, 52261, (8-618) 13099, (8-687) 16092.
Talkos organizatoriai tikisi, kad atsiras norinčiųjų prisidėti ne tik darbu, bet ir pinigais. Norintys ir galintys tai padaryti, gali pinigus pervesti į muziejaus sąskaitą LT10 7300 0100 0257 7457, AB „Swedbank“. Iš gyventojų surinktos lėšos bus naudojamos vienmečių gėlių sodinukų (iš viso sodinukams reikia apie 7 tūkst. Lt), įrankiams bei priemonėms įsigyti.
Taip pat vyksta akcija „Susimeskime talkai“: rajono įstaigų, įmonių kolektyvai kviečiami papildyti talkos sąskaitą. Gausiausiai akcijoje dalyvavęs kolektyvas talkos pabaigoje bus apdovanotas vertingu prizu.

GR inform.

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: