Motorizuotų parasparnių entuziastai iš Lietuvos ir Latvijos Obelių vaikų globos namų auklėtiniams dovanojo saldainių lietų. R. Pupelio nuotr.
Motorizuotų parasparnių entuziastai iš Lietuvos ir Latvijos Obelių vaikų globos namų auklėtiniams dovanojo saldainių lietų. R. Pupelio nuotr.

Lietuvos ir Latvijos motorizuotų parasparnių entuziastai Obelių vaikų globos namų auklėtiniams dovanojo saldainių lietų. Šis tęsėsi pusvalandį… Aplankyti globos namų auklėtinių parasparniu buvo atgabentas ir Kalėdų Senelis Kalėda.

“Gimtojo Rokiškio” kalbinta globos namų socialinė pedagogė Vida Žaržojienė pasakojo, jog motorizuotų parasparnių entuziastai saldainių lietų pasirinktiems vaikų globos namams dovanoja jau penktus metus, Obelių globos namų auklėtiniams – pirmą kartą. “Tokios didžiulės staigmenos nesitikėjome. Žinojome, jog virš globos namų stadiono ratus suks ir saldumynus mėtys parasparnininkai, tačiau kad visą pusvalandį… Danguje suskaičiavę 22 parasparnius, džiaugsmo negalėjo sulaikyti nei mažieji, nei vyresnieji globos namų auklėtiniai. O kai parasparnis ant žemės nuleido Kalėdą, emocijos liejosi per kraštus”, – juokėsi V. Žaržojienė.

Pasak pašnekovės, vaikai, pabendravę su Kalėda, jam išsakę savo norus ir troškimus, į savo šeimynas leidosi kas kaip išmanė: vieni savo “sužvejotus” saldumynus ir iš dangaus pabirusias mielas smulkmenėles – papuošalus, kamuoliukus ir t. t. – nešėsi skreite, kiti – kuprinėse, kapišonuose.

GR inform.

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: