Aplinkos ministerija kviečia visuomenę aktyviai prisidėti prie nelegalių šiukšlynų šalyje mažinimo ir ragina gyventojus fiksuoti gamtos teršėjus bei  juos viešinti. Dalyvauti šioje akcijoje kviečia ir visos šalies savivaldybės. Aktyviausiam akcijos dalyviui atiteks skaitmeninis fotoaparatas.

 

Akcijos organizatoriai ragina dalintis ir vaizdo medžiaga, ir išsamia informacija apie šiukšlinimo atvejus, ypač nacionaliniuose ir regioniniuose parkuose, gamtos rezervatuose ar kitose saugomose teritorijose. Aktyviausiems arba didžiausius šiukšlinimo atvejus užfiksavusiems piliečiams aplinkos ministras Valentinas Mazuronis baigiamojo renginio metu įteiks specialias padėkas. Vienas iš aktyvuolių bus apdovanotas skaitmeniniu fotoaparatu.

Taigi filmuok, fotografuok bei dalinkis nuotraukomis apie ne vietoje stūksančius šiukšlių kalnus ir šia medžiaga Delfi.lt rubrikoje „Nutverk šiukšlintoją”. Informaciją reikia siųsti el. paštu siukslintojai@grynas.lt Aktyviausiam akcijos dalyviui atiteks skaitmeninis fotoaparatas.

GR inform.

Subscribe
Informuoti apie
guest
0 Komentarai
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus

Rekomenduojami video: